George R.R. Martin ha publicat finalment el cinquè lliurament de la saga de Canción de hielo y fuego. Sota el títol de A dance with dragons s’ha publicat l’edició anglesa d’aquest esperat lliurament. De moment no hi ha data de sortida de l’edició castellana per part de Gigamesh.
Primer va ser Juego de Tronos i després seguirien les novel·les Choque de reyes, Tormenta de espadas i Festin de cuervos. ‘A dance with dragons’ és el cinqué volum d’una història que l’autor ja ha anunciat en més d’una ocasió que s’allagarà fins a set volums.
Des de l’any 1996, data de publicació de a primera història s’han venut més de tres milions de llibres venuts arreu del món i els fans no paren de créixer, gràcies també a l’adaptació televisiva per part d’HBO de Juego de tronos el passat 17 d’abril. (Canal+ ha estrenat la sèrie en castellà).
George Raymond Richard Martin és un escriptor de ciència ficció i fantasia, guionista i productor. Va començar a escriure la sèrie de Canción de hielo y fuego l’any 1991.
La història té lloc a un món de ficció, en un continent que es troba dividit en set regnes. Després d’un estiu que ha durat molts anys es comencen a percebre els canvis que anuncien l’arribada de l’hivern.
Una història ambientada en una edat mitjana inventada i potser amb menys fantasia que El senyor dels anells de Tolkien però molt efectiva en el seu plantejament.
Malgrat aquesta apreciació a la novel·la si que hi aparèixen alguns personatges no humans com ‘Los otros’, una mena de zombies i els dracs, dues races que semblaven extingides i que els protagonistes de la novel·la s’hauran d’enfrontar.
Comentaris del facebook de L’illa dels llibres http://www.facebook.com/illadelsllibres
Montse A veure si es donen pressa que tinc unes ganes de llegir-lo.
Iria Avui l’he tingut a les mans Montse!! jeje sí, conec a frikies que s’ho llegeixen en angles 😉
Montse Perquè no en se que si no…
Francesc Ja són ganes… XD
Pere Eh! Un respecte!
Francesc Luque Giralt Dic que ja són ganes de llegir-se el llibre en anglès… Jo m’espero a que surti en espanyol!
Aitor No es ser friki se llama curso CEAC avanzado aprendiendo inglés de forma monstruosamente dura! Potser faig el mateix, el tindran a la biblioteca???
És molt millor que El senyor dels anells i molt més fàcil de llegir. No és tant descriptiu i t’enganxa des del primer moment. Jo em vaig llegir els quatre d’una tirada. Tot i que es fa necessari l’index de personatges que inclou cada llibre al final.
Per fi!
Aquest autor es fa de pregar massa. A veure ara quan surt en castellà.