L’escriptor publicarà el 12 de març la novel·la dissecciona la cara oculta del màrqueting més descarnat
Xavier Bosch torna aquest Sant Jordi amb novetat editorial i amb canvi editorial. L’autor torna a Columna amb Diagonal Manhattan, una història sobre el món de la publicitat, entre Barcelona i Nova York i a cavall entre els anys vuitanta i noranta.
La novel·la arribarà a les llibreries el 12 de març i segons fonts de l’editorial Columna, es trcata d’una invitació a les segones oportunitats i una aposta radical per la llibertat.
L’Edda Leveroni rep un regal singular el dia que en fa vint-i-un: una estada d’un any a l’agència de publicitat de la Bianca B. Miller a Nova York. El 1989 l’Edda s’haurà d’obrir camí a Manhattan, en una agència on només treballen dones i en un univers de creativitat i d’anuncis que volen vendre la vida millorada. No pot sospitar, però, en quin món està a punt d’endinsar-se.
A Barcelona, el Brauli Leveroni ha sabut convertir una petita agència a Diagonal-Tuset en una de les més exitoses d’una ciutat efervescent. El pare de l’Edda és admirat i envejat per les seves campanyes publicitàries. El Brauli viu a tot gas, adora aquests dies plens d’estímuls, d’eslògans i d’intrigues. Abocat al negoci, encara no ha tingut temps de preguntar-se per la felicitat.
Aquest és l’argument de la nova novel·la de Xavier Bosch, l’autor de novel·les com Se sabrà tot, Algú com tu, Nosaltres dos (2017), La dona de la seva vida (2021) o 32 de març (2023). Precisament, 32 de març en la seva primera setmana de publicació, la traducció a l’anglès de la novel·la ha venut més de 5.000 exemplars.
Aquest 1 de gener s’ha publicat a Estats Units la traducció de 32 de març de Xavier Bosch, titulada What the light touches amb traducció de Samantha Mateo. Ho ha fet de la mà de l’editorial americana Amazon Publishing i dins la col·lecció Amazon Crossing, catàleg de best-sellers mundials especialitzat en traduccions.