L’escriptor tornarà el 25 de febrer amb novetat editorial amb la tercera part L’església del mar.


Fa gairebé vint anys, que Ildefonso Falcones va captivar a mileres de lectors amb la seva primera novel·la. Deu anys després, va arribar a les llibreries, Els hereus de la terra. Haurem d’esperar al 25 de febrer de 2025 per llegir la tercera part de la saga, En l’amor i en la guerra.

Falcones situarà la nova novel·la al Nàpols de 1442 quan l’Arnau Estanyol, net del protagonista de L’església del mar , serveix amb fervor el rei d’Aragó durant la conquesta de Nàpols, i els enemics eterns de la família aprofiten la seva absència per irrompre al palau i atacar la seva fillastra, la jove Marina, amb conseqüències devastadores per a tothom.

L’autor de l’Església del mar, recorre la segona meitat del segle xv, uns anys que van portar la fi de l’obscurantisme medieval i l’inici d’un període més lluminós, el Renaixement. En aquets moment històric, l’Arnau Estanyol segons fonts de l’editorial “descendent d’aquests anys obscurs, veurà com el món es transforma al seu voltant, com canvia l’art de la guerra i com l’amor pot arribar a mudar el cor més endurit”.

La novel·la serà  publica en format digital i s’edita de forma simultània amb l’edició en castellà, sota el segell de Grijalbo, per a Espanya i Llatinoamèrica, amb el títol En el amor y en la guerra. En català serà Rosa dels Vents qui s’encarregarà de la publicació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + 3 =